Om Garnburet

Hei!

Jeg heter Gunn Monica og har alltid hatt interesse for håndarbeid.
Strikking og garn er min store lidenskap. 
Jeg jobber som koderådgiver, så garn, strikking og design er på hobbybasis.
Garnburet ble etablert høsten 2015 med salg av garn via facebook og Drops garnstudio. Jeg har lager hjemme, så her flyter det av garn 😉

Januar 2016 åpnet jeg nettbutikken, garnburet.no, da ble det enklere for både kunden og meg å håndtere bestillinger. Etter hvert har jeg tatt et kurs i strikkedesign og har begynt å designe mine egne design som jeg selger i nettbutikken. Strikkedesign er et omfattende arbeid, så med full jobb ved siden av, blir det ikke så mye tid til designjobb, men jeg har mange ideer og planer så det kommer nye design med jevne eller ujevne mellomrom. Alle oppdateringer og nyheter finner du på facebooksiden, garnburet, garn og design. Her i nettbutikken kan du kjøpe oppskrifter og i facebookgruppen til Garnburet, magi med garn, kan du vise fram alt det magiske du lager av garn både av mine design og ellers.

Håper du finner noe av interesse. Er det noe du lurer på når det gjelder mine design, oppskrifter eller garn, er det bare å ta kontakt på epost til post@garnburet.no, melding på facebooksiden garnburet, garn og design, eller ta kontakt via skjemaet under.